Петко Писков: Нищо не ме свързва с обвиненията, че съм "мозъкът на схемата" за източване на театри ✔️ Вижте подробности на Offnews.bg от автор Ирма Аврамова ...
Хиперреализмът на Илияна Илиева в новата й изложбата Status Quo като провокация към идеята за реалистичното в съвременния постреализъм ✔️ Вижте подробности на Offnews.bg от автор OFFNews ...
Бате Гунди, само Левски! Димитър Маринов за времето в затвора, любовта към Аспарухов и поличбите, че ще играе във филм ✔️ Вижте подробности на Offnews.bg от автор Ирма Аврамова ...
Когато ми се обадиха за филма, погледнах снимката на Гунди и си казах, че това, което е писано - то става. Димитър Маринов като бащата на Гунди ✔️ Вижте подробности на Offnews.bg от автор Ирма Аврамо ...
Когато ми се обадиха за филма, погледнах снимката на Гунди и си казах, чДимитър Маринов като бащата на Гунди ✔️ Вижте подробности на Offnews.bg от автор Ирма Аврамова ...
Легендарната сръбска пънк-рок банда PEKINŠKA PATKA с първи концерт у нас на 16 октомври в клуб ''Строежа'' ✔️ Вижте подробности на Offnews.bg от автор OFFNews ...
АДФИ проверява театри в Пазарджик и Благоевград. Докладите за Смолянския и Плевенския са в прокуратурата ✔️ Вижте подробности на Offnews.bg от автор Ружа Райчева ...
Васил Терзиев: Моята надежда е София да бъде все по-важна част в развитието на съвременното изкуство ✔️ Вижте подробности на Offnews.bg от автор OFFNews ...
Певицата Тони Димитрова с трогателно писмо до арестувания Левон Манукян: Съдници много, приятели малко ✔️ Вижте подробности на Offnews.bg от автор Искра Ангелова ...