След скандала с върната награда - кои са в краткия списък за роман на годината на фонд ''13 века България'' ✔️ Вижте подробности на Offnews.bg от автор OFFNews ...
Писателят Деян Енев е носител на Националната литературна награда ''Йордан Радичков'' за 2024 г. ✔️ Вижте подробности на Offnews.bg от автор OFFNews ...
Джон Малкович: ''Същият съюз на българските писатели, който забрани Георги Марков ли ме критикува'' (обновява се) ✔️ Вижте подробности на Offnews.bg от автор Искра Ангелова ...
Катерачи и екстремни кинематографи от Германия, Австрия и Франция в кино 'Люмиер' в 19-ите Дни на предизвикателствата ✔️ Вижте подробности на Offnews.bg от автор Рени Петрова ...
Мишел Табачник дирижира Реквием на Верди със Софийската филхармония и Националния филхармоничен хор ✔️ Вижте подробности на Offnews.bg от автор OFFNews ...
Световноизвестният режисьор Деклан Донелан: Има три неща, които се променят - светът, начинът, по който виждаме нещата, и аз ✔️ Вижте подробности на Offnews.bg от автор OFFNews ...
Вижте актуалните новини от България и света ✔️ Новините от последният час ✔️ Прочетете за последните новини, най-интересното и най-актуалното само в OFFNews. ...
Георги Господинов ще получи Ордена за изкуство и литература, степен кавалер, в резиденцията на посланика на Франция ✔️ Вижте подробности на Offnews.bg от автор OFFNews ...
Драматургичен уъркшоп на италианеца Кристиан Галучи ще стане част от честванията по случай шестата годишнина на арт резиденция "Радар София " ✔️ Вижте подробности на Offnews.bg от автор OFFNews ...
Диктаторите Живков и Брежнев оживяват в италиано-българската копродукция ''Берлингуер. Голямата амбиция'', открила кинофеста в Рим ✔️ Вижте подробности на Offnews.bg от автор Искра Ангелова ...
Лъсна нова схема: Театри отчитали по две представления на ден, за да намажат по-голяма субсидия ✔️ Вижте подробности на Offnews.bg от автор Ружа Райчева ...
Петко Писков: Нищо не ме свързва с обвиненията, че съм "мозъкът на схемата" за източване на театри ✔️ Вижте подробности на Offnews.bg от автор Ирма Аврамова ...