Вицепрезидентката на САЩ Камала Харис от снощи е официално в надпреварата за президентския пост на САЩ, след като президентът Джо Байдън прекрати кампанията си и обяви, че подкрепя нейната... ...
Кандидатът за президент на Републиканската партия Доналд Тръмп няма представа как да сложи край на войната в Украйна, заяви в интервю за Си Ен Ен бившият му съветник по национална сигурност Джон... ...
Американската вицепрезидентка Камала Харис заяви, че "ще заслужи и спечели" номинацията на Демократическата партия за президент и ще победи Доналд Тръмп, след като Джо Байдън обяви, че се... ...
Камала Харис: За мен е чест да имам подкрепата на Байдън, ще спечеля тази номинация (обновена) ✔️ Вижте подробности на Offnews.bg от автор Кристина Минчева ...
Камала Харис: За мен е чест да имам подкрепата на президента, ще спечеля тази номинация ✔️ Вижте подробности на Offnews.bg от автор Кристина Минчева ...
Президентът на САЩ Джо Байдън обяви, че се отказва от битката си за преизбиране с Доналд Тръмп. Това е исторически ход, който вкарва и без това бурната надпревара за Белия дом през 2024 г. в... ...
Джо Байдън се оттегли от президентската надпревара, предложи Камала Харис да заеме мястото му (обновява се) ✔️ Вижте подробности на Offnews.bg от автор OFFNews ...
Президентът на САЩ Джо Байдън обяви, че се отказва от битката си за преизбиране с Доналд Тръмп. Това е исторически ход, който вкарва и без това бурната надпревара за Белия дом през 2024 г. в... ...
Почина Джузепе Консоло, защитникът на Сергей Антонов, обвинен в съучастие в подготовката на атентата срещу Йоан-Павел Втори ✔️ Вижте подробности на Offnews.bg от автор OFFNews ...
Италиански политици, сред които министър-председателят Джорджа Мелони, изразиха възмущението си, след като журналист беше пребит в северния град Торино от неофашисти. Репортерът на вестник "Ла... ...
Турция е готова да построи военноморска база в Северен Кипър, "ако е необходимо", заяви турският президент Реджеп Тайип Ердоган, предаде Франс прес, позовавайки се на Анадолската агенция. "Ако... ...
Австрийският молекулярен биолог Улрих Елинг препоръчва в интервю за националната новинарска агенция АПА да не се чака до зимата за бустерна ваксинация с оглед на значителното повишаване на нивата... ...
Жители на Краснодар излязоха на протестен митинг заради енергийния колапс, който продължава вече четвърти ден в южната част на Русия във връзка с аварията в Ростовската атомна електроцентрала. На... ...