В Москва почина бивш началник на смяна на четвърти блок на атомната електроцентрала в Чернобил. По предварителни данни той се е самоубил заради тежко заболяване, съобщи Baza. Тялото на 75-годишния Ви ...
Белгийската полиция издирва палестинец, който е изразил готовност да извърши самоубийствен атентат, за да се превърне в мъченик. Младият мъж е подал молба за международна закрила. 23-годишният Мохаме ...
Митничарите на граничния пункт "Капъкуле" са хванали пратка от 55 килограма кокаин, скрита в кола на дипломатическа служба в София, съобщи Анадолската агенция. Не се посочва на коя държава е... ...
Човек трудно може да потисне позива за повръщане, докато върви в сградата на Националния център по съдебна медицина (Abu Kabir) в Тел Авив. Миризмата на гниещи човешки останки е твърде силна. Много не ...
Бившият житейски партньор на италианския премиер Джорджа Мелони - журналистът Андреа Джамбруно, няма вече да е водещ на програма по италианската телевизия Рете 4 на медийния холдинг Медиасет, собствен ...
Новосформираният украински батальон Сибир свиква руски доброволци за боеве срещу руската армия, предаде Ройтерс. На обикновено стрелбище в околностите на Киев група от 20 руски граждани, облечени в ...
Най-високопоставеният представител на Русия в ЕС е заподозрян в шпионаж, съобщават източници в Брюксел пред ДПА. Белгийските тайни служби (VSSE) подозират, че дипломатът Кирил Логвинов, който е шарже ...
Израелската служба за сигурност Шин Бет и полицията съвместно са разпитали шестима задържани терористи на Хамас от Газа, които са участвали в масовото убийство на 7 октомври 2023 г. OFFNews получи вид ...
Израелският външен министър Ели Коен отмени своя планирана среща с генералния секретар на ООН Антониу Гутериш, след като двамата влязоха в словесен сблъсък по време на дебат в Съвета за сигурност на О ...
Най-високопоставеният представител на Русия в ЕС е заподозрян в шпионаж, съобщиха източници в Брюксел за ДПА. Няколко източника казаха във вторник пред ДПА, че белгийската тайна служба VSSE... ...
Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков отхвърли твърденията за влошено здравословно състояние на руския президент и за наличието на двойници на Владимир Путин. С ним все хорошо. Это очередная утка (Вси ...
Вълната от мистериозни смъртни случаи, обхванала руската петролна и газова индустрия след началото на войната с Украйна, погуби още един високопоставен мениджър. Във вторник, 24 октомври, на... ...
Вълната от мистериозни смъртни случаи, обхванала руската петролна и газова индустрия след началото на войната с Украйна, погуби още един високопоставен мениджър. Във вторник, 24 октомври, на... ...
Генерал Ли Шанфу беше отстранен от длъжност като министър на отбраната на Китай и от мястото си в Държавния съвет, съобщи Китайската централна телевизия (КЦТВ), цитирана от агенциите... ...
През лятото на 2023 г. зам.-шефът на Съвета за сигурност Дмитрий Медведев, който ръководи мащабна кампания за набиране на 400 000 войници на договор за руската армия, инспектира два руски полигона, къ ...
Внезапно на 66-годишна възраст е починал шефът на съвета на директорите на "Лукойл" Владимир Некрасов, съобщиха "Комерсант" и ТАСС, цитирайки съобщение на руската петролна компания. Според... ...
Боби, най-старото куче в света, е починало на 31-годишна възраст в Португалия, съобщиха световните осведомителни агенции, позовавайки се на Книгата на рекордите на Гинес. Чистокръвният... ...
Председателят на Съвета на директорите на руската компания Лукойл е починал на 66-годишна възраст, информира преди час сайтът на компанията. С дълбоко прискърбие съобщаваме за внезапната смърт на Вла ...
Преминах през ада. Те ме отвлякоха от дома ми. Качиха ме на мотор. Мъжът зад мен ме удряше с пръчка, докато пристигнахме. Имах синини по краката си. Борех се да дишам. Това разказва Йохевед Лифшиц - ...
Лидерите на трите опозиционни формации, които колективно спечелиха най-много гласове на неотдавнашните парламентарни избори в Полша, днес заявиха, че Доналд Туск, лидерът на най-голямата формация,... ...
"Аз няма да работя този ден, както очаквам всички жени (в правителството) да направят същото". Това заяви исландската министър-председателка Катрин Якобсдотир по повод първата целодневна стачка от... ...
Кремъл отхвърли спекулациите относно здравословното състояние на президента Владимир Путин и заяви, че той е здрав и в добра форма, предаде Ройтерс. Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков, в... ...