След часове спорове депутатите избраха постоянни делегации на НС в международни организации ✔️ Вижте подробности на Offnews.bg от автор Кристина Минчева ...
''Имам лоша новина за Пеевски''. Сваленият от ГДБОП сайт ''Ново начало'' отново е достъпен ✔️ Вижте подробности на Offnews.bg от автор Ружа Райчева ...
Пеевски: Служебният кабинет се бави, защото Мистър Кеш се пече на море в чужбина и харчи откраднатото ✔️ Вижте подробности на Offnews.bg от автор Ружа Райчева ...
Борисов подкрепи Кирил Петков, че трябва да се разследва и ''Булгартабак'' за кредит от ББР ✔️ Вижте подробности на Offnews.bg от автор Ружа Райчева ...
Авторът на сигнала за газохранилището в Чирен: Сигурен съм, че целта е била да се откраднат парите ✔️ Вижте подробности на Offnews.bg от автор OFFNews ...
Авторът на сигнала за газохранилището в Чирен: Сигурен съм, че целта е била да се откраднат парите ✔️ Вижте подробности на Offnews.bg от автор OFFNews ...
Зелено движение подава сигнал в прокуратурата срещу АПИ за предизвикани катастрофи с жертви в Кресненското дефиле ✔️ Вижте подробности на Offnews.bg от автор OFFNews ...
Кожарева връща стари кадри на Гълъб Донев в МВнР: Иван Кондов ще е новият служебен външен министър ✔️ Вижте подробности на Offnews.bg от автор OFFNews ...
Кожарева връща избора на Гълъб Донев начело на МВнР: Иван Кондов ще е новият служебен външен министър ✔️ Вижте подробности на Offnews.bg от автор OFFNews ...
ГЕРБ и ДПС премахват двуинстанционното производство по дела, свързани с ОВОС и екологична оценка ✔️ Вижте подробности на Offnews.bg от автор OFFNews ...
Никой няма право да е пожизнен министър, нито да протестира, за да остане в МВР, отсече ПП ✔️ Вижте подробности на Offnews.bg от автор Ружа Райчева ...