През последните 6 години Niro донесе на Kia 350 000 продажби в Европа, затова продължението на хита не е учудващо. Не е учудващ и фактът, че моделът отново се предлага в три версии - хибрид, плъг-ин х ...
Този модел използва бензинов двигател за захранване на батерия и електромотор, но само последният задвижва колелата. Звучи малко объркващо (и е), но това е най-добрият Qashqai до момента. ...
Моделът премина през сериозно обновяване на външния и вътрешен дизайн, сдоби се с оборудване GT-Line, като се задвижва от бензинови и дизелови, мека хибрида и плъг-ин хибридна версии ...
С пълен резервоар, натоварен автомобил, постоянно работещ климатик и този маршрут, хибридният Captur показа на борд компютър възможни 1000 км пробег ...
За да се стимулира масовото навлизане на е-коли, ЕС ще изиска от членовете си да гарантират, че до 2025 г. ще бъдат разгърнати зарядни станции на всеки 60 км по основните пътища ...
Изложението идва в може би най-трудния момент за автомобилната индустрия. По тази и други основни теми разговаряме с управителя на "Kia България" и председател на ААП, г-н Храбрин Иванчев. ...
Отправяните с поглед нагоре молби за безкомпромисен офроудър са чути. Ineos Grenadier ще изпълни всички изисквания на най-запалените фенове на офроуда ...
Актив Турер определено носи синдрома на раздвоение на личността, но по-притеснителното за мен е фактът, че очевидно и аз страдам от него, защото, макар това далеч да не е типичното BMW, аз го харесах ...
Когато дизайнът е основополагащ при създаването на един автомобил, клиентът получава продукт, който е магнит за човешкото око. Проблемът е, че бутиковата стока идва на съответната цена. ...